13 February 2012

Sosiaalisen median ja viestinnän koulutus pienyrittäjille

Olen ollut puhumassa lukuisissa eri tilaisuuksissa, joissa minulta on pyydetty sosiaalisen median koulutusta pienyrittäjille. Nyt olemme sitten päätyneet järjestämään tällaisia tilaisuuksia pitkin kevättä yhdessä Gloryn kanssa. Tervetuloa!Mistä koulutuksessa on kyse? Työpaja on suunnattu pienyrittäjille sekä start up -yrityksille. Koulutus antaa käytännön työkalut, joiden avulla yritys voi pienelläkin markkinointibudjetilla tehokkaasti hyödyntää mediaa sekä sosiaalista mediaa PR- ja viestintäkeinoin, kasvattaa näkyvyyttään sekä lisätä tunnettavuuttaan kuluttajien keskuudessa.
Ensimmäinen työpaja pidetään maaliskuussa ja siitä alkaen kuukauden toisena ja neljäntenä tiistai-iltana. Koulutuspäivien välillä on kaksi viikkoa, jolloin osallistujat työstävät aiheeseen ja omaan yritystoimintaansa liittyviä etätehtäviä.
Täältä löydät lisätietoja.
Tervetuloa siis kaikki pienyrittäjät! Hinta on tehty teille erittäin ystävälliseksi (sillä ymmärrämme, että budjetti voi olla tiukilla) ja en usko että muualta saat tätä kokonaisuutta näin hyvään hintaan.

2 comments:

Esa Puhakka said...

Onko siis ensimmäinen ilta tiistaina 13.3??? Mistä kellonajasta mihin?

Kirsikka said...

Hei Esa,

kyllä, ensimmäinen koulutusilta on tiistaina 13.3 klo 17.30-20. Toinen tapaaminen tiistaina 27.3 klo 17.30-20.

Lisätietoa löytyy täältä: http://koulutukset.zipipop.com/